Skip to content

BACK TO BLACK – de mooiste zwarte lingerie

De mensen die mij kennen weten het al langer, all black everything. Zwarte kleding, zwarte nagellak, zwarte sportoutfit, zwarte auto en ja.. ook zwarte lingerie. En oh my, ik vind het héérlijk om deze blog te schrijven in de wetenschap dat er alleen maar zwarte items in zullen komen. 

Zwarte lingerie met kant

 

Een BH in het zwart is sowieso al mooi, maar zwart met kant maakt het helemaal magisch! Een mooi kanten rugpand of een kanten laagje over de cups geeft je BH net even die extra sexy uitstraling. 

Zwarte lingerie met lurex

Deze zwarte lingerieset krijgt net even wat extra’s doordat er een fijn lurex draadje in het patroon verweven zit. Het gebruik van glimmende stoffen en lurex zie je ook veel terugkomen in de bovenkleding dit najaar, maar het kan dus ook heel mooi zijn bij je BH. Een perfect cadeautje voor onder de kerstboom als je het mij vraagt! 

Zwarte lingerie met mesh

Houd je niet zo van romantisch maar ben jij meer een stoer type? Dan vind je zwarte BH’s met mesh misschien wel helemaal tof!

 

Deze blog is natuurlijk geschreven met het oog op BLACK FRIDAY. Ook bij Misous scoor je met BLACK FRIDAY toffe items met een fikse korting. Daarnaast krijg je, als je ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief, ook nog 20% korting op 1 artikel naar keuze! Wil jij dat ook? Inschrijven voor onze nieuwsbrief kan hier