Skip to content

Collecties

Bij Misous vind je zowel gevestigde merken als unieke modelabels. Ieder merk heeft zijn eigen story en die vertellen we je graag! 

Lingerie

Passionata

Passionata is fun, Passionata is Sexy, Passionata is trendy. Dit playfull Franse lingeriemerk haalt zeker weten de fun girl in jezelf naar boven. Het is kleur, kant en kwaliteit gecombineerd in een heerlijk draagbare uitvoering voor dagelijks comfort. Wij zijn fan.

Panache & Cleo by Panache

Ben jij gezegend (ja gezegend!) met een volle buste en ben je voor jouw gevoel al je hele leven op zoek naar die perfecte, betaalbare, leuke BH? Stop. Kom bij ons langs. Probeer Panache.
Panache Lingerie is één van ‘s werelds grootste ontwerpers van mooie lingerie voor de D+ cupmaten. En ja ook in leuke kleuren. En ja ook met kant. En nee geen oma-modellen. En ja voor een betaalbare prijs!

Bluebella

Super blij zijn wij met het nieuwe lingeriemerk Bluebella. Plain simply ain’t your style? Try Bluebella! Sophisticated sexy voor de stoere, zelfbewuste vrouw. Lingerie voor vrouwen die deals sluiten in hoge hakken, voor die ene bijzondere nacht met hem of voor een extra dosis zelfverzekerdheid, just in case you need it. The world is yours – dat gevoel.

Femilet

Scandinavische kwaliteit en eenvoud wordt weerspiegeld in de lingerie van Femilet. Dit Deense lingeriemerk werkt met zachte stofjes, fijne materialen en kiest voor minimalistische patronen en kleuren maar altijd 100% stijlvol. Dit wil je gewoon!

Louisa Bracq
Fabienne Hansoul

Sport en lounge

Skiny

Heerlijk comfortabele sportkleding, yoga- en loungewear. Dit merk kenmerkt zich door de heerlijk zachte stoffen die gebruikt worden voor het samenstellen van ongecompliceerde bodywear, maar altijd met een trendy twist.