Skip to content

Privacy Verklaring

Privacyverklaring (28 noveber 2018)

Hier vind je de privacy verklaring van Misous. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens wordt omgegaan die worden verzameld door Misous. Misous in een kleding- en lingeriewinkel in het centrum van Nijmegen. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Misous worden verzameld. Het is daarom goed om te weten wat daarmee gedaan wordt en hoe jij jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

Als jij de niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Misous neem dan gerust contact met ons op!

Misous

Lange Hezelstraat 17

6511CA Nijmegen

www.misous.nl

info@misousnl

KVK Nr. 69446407

DOEL GEGEVENS

Er worden voor een aantal doelen gegevens verzameld door Misous. Deze worden hieronder toegelicht.

Contact opnemen
Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Misous via het contactformulier op onze website. In dit formulier wordt alleen om de noodzakelijke gegevens gevraagd, zoals je naam, e-mailadres, onderwerp van je bericht, om jouw vraag/opmerking/commentaar te kunnen beantwoorden.

Analytics
De website van Misous verzamelt jouw gegevens om onze websiteprestaties te verbeteren. Dit gebeurd met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens.

Nieuwsbrief
Misous verstuurd nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Je voornaam, achternaam, geboortedatum en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van Misous of er kan je mondeling of tekstueel via een inschrijfformulier in de winkel gevraagd worden je aan te melden voor de nieuwsbrief. Alleen voornaam en e-mailadres is verplicht om je te kunnen aanmelden voor de nieuwsbrief, de overige zijn optioneel. 

In de winkel
Wanneer je een product besteld als je bij ons in de winkel bent, schrijven we je naam en telefoonnummer en/of e-mailadres op zodat we contact met je op kunnen nemen als de bestelling binnen is.

WIE ZIJN DE ONTVANGERS

De gegevens die Misous ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

-Vimexx. De website wordt gehost bij Vimexx. Als jij gegevens achterlaat op onze website worden deze op de servers van Vimexx opgeslagen.

-Roundcube. De e-mail van Misous wordt gehost bij Roundcube. Als jij contact opneemt via de contactformulieren of via de mail worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Roundcube.

-Mailchimp. De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres, voornaam, achternaam, woonplaats en geboortedatum automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp.

HOE LANG WORDEN JE PERSOONSGEGEVENS BEWAARD?

-Via e-mail of contactformulier: deze gegevens worden bewaard zolang als naar aard of inhoud van het bericht nodig is voor de volledige behandeling of afhandeling ervan.

-Via Analytics: De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

-Via Mailchimp: de gegevens in Mailchimp berusten of expliciete toestemming en worden alleen verwijderd wanneer die toestemming door jou zelf wordt ingetrokken.

-Bij een bestelling in de winkel: zodra jij jouw bestelling hebt opgehaald, worden de gegevens verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaan om de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

BEVEILIGING

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.

De persoonsgegevens die door Misous of eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord. De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

COOKIES

Misous gebruikt alleen technische en functionele cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Je kunt je afmelden voor deze cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

RECHTEN

Recht op inzage: Je hebt ten alle tijden het recht om jouw gegevens die worden bewaard bij Misous in te zien of op te vragen. Dit doe je door ons een e-mail te sturen, telefonisch te benaderen of in de winkel langs te komen.

Recht op rectificatie: Kloppen jouw gegevens niet of is er iets verander? Dan heb je het recht om dit te laten rectificeren door Misous.

Recht op wissen van gegevens: Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Misous zijn vastgelegd? Dan heb je het recht om jouw gegevens door ons te laten wissen.

Recht op het indienen van een klacht: Je hebt het recht een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Misous niet juist met jouw gegevens omgaat. Dit kan via Autoriteit Persoonsgegevens.

Recht op stop gegevensgebruik: Wanneer je niet meer wil dat Misous jouw gegevens gebruikt dan heb je het recht om het gebruiken van jouw persoonsgegevens stop te zetten.

Gebruik maken van deze rechten kan via info@misous.nl

VERPLICHTE GEGEVENS
Misous verwerkt gegevens ten behoeve van een commerciële dienst. Om dit te kunnen doen is het in sommige gevallen verplicht om je gegevens achter te laten. Denk hierbij aan jouw mailadres achter te laten in het contactformulier om je vraag/mail te kunnen beantwoorden. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Misous de dienst niet leveren.