Skip to content

Deze mooie sportoutfits zorgen voor extra sportmotivatie!

We zijn uiteraard al een tijdje bezig met onze goede voornemens. Gezond eten, meer sporten, tijd vrijmaken voor ontspanning, noem het maar op. We weten allemaal, eraan beginnen is het probleem niet. Maar volhouden. Gemotiveerd blijven. Niet terugvallen in oude gewoontes. Oeff.. das lastig. 

Wat mij persoonlijk altijd helpt om lekker gemotiveerd te blijven is een kek sportpakkie! Zo eentje waar je in gezien wil worden. Zo een waar je billen zo goed in uitkomen. Zo een die écht fijn zit. Zo een waarvan je baalt dat ie in de was zit en je nu je oude sportpak aanmoet en daarom ineens véél minder zin hebt om te gaan sporten. 

Omdat je al een tijd zo lekker bezig bent wordt het misschien ook wel eens tijd om jezelf te belonen voor al het harde werk tot nu toe. En wat is nu leuker om jezelf te belonen met een mooie sportoutfit! 

Grijs sportoutfit Lily MoonNamaste pak oud roze van Lily Moon > Foto’s via: www.lilymoonwomen.com

De grijze sportlegging van Lily Moon is een fijne sportlegging die lekker hoog zit in de taille. Met deze sportlegging hoef je jezelf geen zorgen te maken dat je sportbroek afzakt tijdens je workout! De bijpassende grijze sporttop maakt het helemaal af. Klaar met je workout? Dan draag je er deze fijne camel sweater op. Yes we like!

Ben je vooral opzoek naar mooie loungewear of een fijne outfit voor de yoga? Dan is dit toffe Namasté-pakje zeker wat voor jou! Super trendy en zit heerlijk comfortabel!

Zwarte sportlegging hoog en witte top met strik > Foto’s via: www.lilymoonwomen.com

Hoe leuk is deze witte top! Als je de strik wat hoger opknoopt kun je van dit shirtje ook makkelijk een crop top maken. Ook de zwarte high waist sportlegging en de roze yogamat zijn bij ons te koop! De yogamat is voorzien van een suède toplaag waardoor je veel grip hebt en uitglijden verleden tijd is. 

Super belangrijk is niet alleen je outfit, maar ook wat je er onder draagt. Vooral als je aan een intensieve sport doet als hardlopen, crossfit of boxen dan is een goede stevige sportBH een must!

Sport BH high intensity Panache

Deze sport BH mét beugel is verkrijgbaar t/m cupmaat F en zal er zeker voor zorgen dat jouw boobies op z’n plek blijven zitten zodat jij je volledig kan focussen op je workout!

Zo, wie heeft er zin om te gaan sporten?!

 

Liefs, Marloes