Skip to content

Misous the story – #4 The story goes on

September 2019 verhuisde Misous naar concept store Blend. Super blij dat we als shop-in-shop in deze leuke conceptstore zaten! Het leek wel een heuse wasstraat voor de moderne vrouw: onder het genot van een kopje koffie je haren in de verf, ondertussen je wenkbrauwen laten doen, vervolgens met je nieuwe coupe een mooi lingeriesetje kopen en tot slot nog wat leuke cadeautjes scoren in de interieur- en sieradenhoek. Wat heb ik genoten van deze tijd met mijn gezellige collega’s én fantastische leuke klanten.

Helaas, een jaar later heeft Blend concept store haar deuren gesloten. Dat betekent ook voor Misous dat wij hier niet meer verder kunnen in dit concept. Super jammer natuurlijk, we hadden het zo leuk voor elkaar! Na veel nadenken, wikken en wegen, ‘gaan we (alweer) verhuizen, gaan we focussen op de webshop, kunnen we ergens terecht met ons shop-in-shop concept, is het slim te investeren in een nieuwe fysieke winkel (lees: coronatijd en online verkoop is the place to be)’, hebben we toch besloten dat (ai, daar komt het…) we stoppen met Misous als lingeriezaak... Maar! Dat gezegd hebbende, we zijn nog niet klaar. Nee, nee, nee. Er ligt nog een taak voor ons. Voor Misous.

Toen ik dit avontuur begon had ik een doel: Nederlandse vrouwen bewust maken van hoe mooi zij zijn in de juiste lingerie en wat dit voor je zelfvertrouwen kan doen. En dat doel heb ik nog steeds. Want er zijn nog te veel vrouwen die het vreselijk vinden om BH’s te shoppen. Die op woensdagochtend bij de Hema even snel even twee huidkleurige Bh’s op de gok in het winkelmandje gooien. Die, ja daar heb je ‘m weer, nóg stééds de verkeerde maat dragen. Die denken dat een ‘spacer’ je naar de maan brengt in plaats van dat het een type BH is.

Dus ik ben het verplicht. Aan de Nederlandse vrouw. Aan jullie. Om jullie te blijven wijzen op hoe belangrijk goede lingerie is. Wat het met je zelfvertrouwen kan doen als je een gevaarlijk mooi lingeriesetje aan hebt. Hoe je slanker kan lijken met de juiste BH aan. Daarom zullen we jullie via dit platform en onze social media kanalen blijven informeren over de leukste lingeriewinkels, de nieuwste trends en merken, waar je heen moet als je 65G hebt, hoe je rugvetjes verbergt, waarom wasverzachter zo slecht is voor je BH. Ach, de lijst is eindeloos. 

Tot slot wil ik nog 1 ding zeggen: ‘dankjewel’. Jullie zijn de beste klanten, volgers en promotors geweest. Zonder jullie had ik het die jaren niet kunnen doen. Cliché maar waar.
En ik heb het zien gebeuren, terwijl ik naast ze stond, in de paskamer, vrouwen die zich mooi begonnen te voelen. En dat, precies dát, is waar ik het voor doe.

 

Liefs,
Marloes

 

PS. De online shop is nog steeds geopend met leuke koopjes, misschien heb je geluk 😉