Skip to content

Misous the Story – #3 Buying day in Antwerp

Lingerie wordt, net als veel andere items, een seizoen vooruit ingekocht. Dit betekent dus dat we in januari en februari, wanneer een groot deel van de voorjaarsmode zelfs nog in de winkel moet komen te hangen, we al op inkoopjacht gaan voor het najaar en de winter. En deze keer stond Antwerpen op de planning. Inspiratie opdoen, nieuwe merken ontdekken en natuurlijk inkopen. En ik was niet alleen, ik had een waar team bij me..

Inkopen in Antwerpen

Eind december vroeg ik een aantal van mijn vriendinnen wie er toevallig zin had om met mij mee te gaan naar de lingeriebeurs in Antwerpen. Misschien konden we een dagje eerder gaan en er een weekendje weg van maken. De beurs was uiteraard op maandag dus dit zou betekenen dat een aantal dames een vrije dag moesten opnemen en ik wist ook niet of ze er wel op zaten te wachten om met mij de hele dag naar BH’s en onderbukskes te kijken, maar wat bleek: iedereen was razend enthousiast en ging mee!! Met 5 man sterk vertrokken we naar Antwerpen.

Zondag stond in het teken van gezellig Antwerpen ontdekken, veel koffie drinken, veel bijkletsen en ’s avonds lekker sushi eten. Moe maar voldaan stapte we aan het eind van de dag ons bedje in, in ons knusse AirBNB gelegen in de buurt van Het Eilandje.

Ontbijtje in Antwerpen

Na een heerlijk ontbijt bij Georges Espressobar gingen we op weg naar de beurs. Tussen de afspraken door konden we lekker rondsnuffelen bij de verschillende stands. Tijdens zo’n afspraak wordt de collectie getoond, vaak door een knap model wat iedere keer een nieuw setje komt showen. Eén vriendin fluisterde zachtjes en met vastberaden blik in mijn oor dat ze blij was die de modellen ook gewoon cellulitis hadden en tijdens het showen van de collecties hoorde ik hele duidelijke ‘JA’ en ‘NEE’s in mijn oor haha. Wanneer iedereen ‘JA’ zei wist ik eigenlijk al dat ik deze BH in moest kopen. Kan niet missen!

Nieuwe kleuren, prints en stoffen lingerie

Na een lange dag werd tijdens onze laatste afspraak nog even last-minute wat badkleding geshowd van het merk BlueBella (yes voor het aankomende badseizoen!!). Eén vriendin kon zich niet bedwingen en vroeg of ze het badpak zelf ook niet even mocht passen? Vriendin 2 en 3 volgde al snel, met als gevolg dat het model zélf niet eens meer haar paskamertje in kon omdat die vol zat met mijn vriendinnen die badpakken aan het passen waren! Alles voor de verkoop. En ach, we vielen toch al op met 5 knappe jonge dames daar op de beurs, een uitgebreide pas-sessie kon er ook nog wel bij!

Moe maar voldaan reden we ’s avonds weer naar huis toe. Het was een fantastisch weekend en we hebben prachtige items ingekocht! Er is alleen één groot nadeel. We moeten nog zo lang wachten tot het weer najaar wordt..