Skip to content

Organiseer een gezellige privet shopping night voor jou en je vriendinnen!

Door de hele winkel staan halflege champagneglazen en er liggen nog maar een paar laatste chocolaatjes op het dienblad. Naast de paskamers vind ik stapels gepaste lingerie en kleding en een groep enthousiaste dames gaan met goedgevulde tassen en een goodiebag naar huis… Dit is meestal hoe een privet shopping night bij Misous wordt afgesloten! Wil jij dit ook? Lees dan snel verder!

Bij Misous organiseren we op verzoek een gezellige girls night out met jouw vriendinnen, familie of misschien wel collega’s!? Je kunt dan een avondje gezellig shoppen met je vriendinnen onder het genot van een hapje en drankje! De winkel is speciaal voor jullie open en er kunnen dus ook geen andere klanten naar binnen. Je krijgt die avond tips en tricks over waar je op moet letten bij het aanschaffen van een BH. We leren je hoe je jouw BH-maat kan opmeten en vertellen je handige weetjes over BH’s die je vast nog niet wist! Bovendien krijg je deze avond 10% korting op alles, want we verkopen niet alleen lingerie maar ook sieraden, kleding, accessoires en nog veel meer. Aan het eind van de avond krijgen jullie ieder nog een kleine goodiebag mee. Kortom een gezellige, hilarische en vooral ook leerzame meidenavond voor jou en je vriendinnen! Misschien kun je de avond afsluiten met een borrel in de stad?! 

Als het je leuk lijkt om dit een keer met jouw vriendinnen/familie/collega’s te doen, let us know dan gaan we dat regelen! Je kun dan een maitje sturen naar info@misous.nl. Het kan in principe op iedere avond en op een door jullie gekozen tijdstip. Zondagochtend is ook nog een optie. Het event is voor 6 tot 8 personen. Gemiddeld duurt een privet shopping night zo’n 2 uur, afhankelijk van met hoeveel dames je bent en hoeveel er gepast wordt.

Tip: ook ideaal voor dames met een drukke agenda of jonge moeders die doordeweeks bijna geen tijd hebben om te shoppen!