Skip to content

Over Misous

In een authentiek winkelpand gelegen in de sfeervolle winkelstraat de Stikke Hezelstraat vind je de bijzondere boutiquestore Misous. Bij Misous kom je vooral langs voor de aankoop van jouw allermooiste lingerie, maar ook voor unieke kledingitems of bijzondere sieraden en accessoires. Een totaalbeleving voor body, health en soul. Zo vind je er ook comfortabele sport- en loungewear of natuurlijke handgemaakte verzorgingsproducten.  Alles voor de moderne vrouw om jou op en top feminiene te voelen. Want who run the world? Ja precies.. dat dus.

Misous - Handgemaakte zepen en bralettes

Bij Misous vinden we persoonlijke aandacht, een goed advies en een ontspannen winkelervaring super belangrijk, gevolgd door een vleugje humor. We vinden het belangrijk dat jij je fijn voelt, lekker in je vel zit en het als een uitje ziet om onze winkel te bezoeken. Laat je dus ook vooral inspireren door de fijne winkelomgeving en de relaxte winkelsfeer.

Inpressie van de winkel Misous met bh's van Heidi Klum

Misous werkt samen met bekende gevestigde merken, maar ook met kleinere ondernemers met unieke producten. Deze bieden we maar wat graag een plek in onze winkel. Deze combinatie van vertrouwd en vernieuwend zorgt ervoor dat je jezelf snel thuis voelt in onze winkel en er altijd wel iets kan vinden wat bij jou past.

Een fijne winkelomgeving

Wil je op de hoogte blijven van interessante aanbiedingen en acties of wekelijks geïnspireerd worden door de laatste trends en nieuwe collecties? Volg ons dan op Facebook of Instagram. Vinden we leuk.

Ben je ondernemer en denk je dat jij met jouw product of dienst een toffe aanvulling kan zijn op ons unieke concept? Neem dan gerust contact met ons op!

 

NIEUW: bij Misous kun je nu ook een gezellige vriendinnenavond organiseren! Hier lees je meer over dit leuke vriendinnenevent

 

Zien we je snel? 

Liefs, team Misous

 

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
/

( dd / mm )