Skip to content

Over Misous

In een authentiek winkelpand gelegen in de sfeervolle Lange Hezelstraat vind je Misous. Bij Misous kom je vooral langs voor de aankoop van jouw allermooiste lingerie! Geen onpersoonlijke modeketen of suffe lingeriezaak, wij geven een eigentijdse draai aan lingerie shoppen. 

Misous is gevestigd als shop-in-shop bij conceptstore Blend.  Hier vind je ook leuke interieur accessoires, sieraden en er is een kapsalon en browbar. Alles voor de moderne vrouw om jou op en top feminiene te voelen. Want who run the world? Ja precies.. dat dus.

Misous - Handgemaakte zepen en bralettes

Bij Misous vinden we persoonlijke aandacht, een goed advies en een ontspannen winkelervaring super belangrijk, gevolgd door een vleugje humor. We vinden het belangrijk dat jij je fijn voelt, lekker in je vel zit en het als een uitje ziet om onze winkel te bezoeken. Laat je dus ook vooral inspireren door de fijne winkelomgeving en de relaxte winkelsfeer.

Wil je op de hoogte blijven van interessante aanbiedingen en acties of wekelijks geïnspireerd worden door de laatste trends en nieuwe collecties? Volg ons dan op Facebook of Instagram. Vinden we leuk.

Ben je ondernemer en denk je dat jij met jouw product of dienst een toffe aanvulling kan zijn op ons unieke concept? Neem dan gerust contact met ons op!

 

NIEUW: bij Misous kun je nu ook een gezellige vriendinnenavond organiseren! Hier lees je meer over dit leuke vriendinnenevent

 

Zien we je snel? 

Liefs, team Misous

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
 

/

( dd / mm )