Skip to content

Dit zijn de trends voorjaar/zomer 2018 in de lingerie en bodyfashion!

Aan het eind van de winter kunnen we niet wachten tot het voorjaar zijn intrede doet. Niet alleen vanwege het fijne lentezonnetje, maar ook omdat we dan weer massaal voorjaarsinkopen kunnen doen! We focussen ons vooral op wat de nieuwste kledingtrends zijn voor het aankomende modeseizoen, maar vergeten daarbij vaak datgene wat we ónder onze zorgvuldig uitgekozen kleding dragen óók aan modetrends onderhevig is! Tijd voor een update.

Trend zomer 2018, de bralette - ook wel BH top genoemd

1) De bralette

Tja, om deze trend kunnen we anno 2018 echt niet meer heen. Een bralette is een BH zonder beugel, of misschien beter gezegd een top. Deze kan een voorgevormde padding hebben, maar vaak zie je ‘m zonder padding voorbij komen. Waarom een bralette? Nou vooral dat dit super comfortabel zit! Daarnaast kan het ook nog eens erg leuk staan onder een mooi wijd topje of onder een mooie trui met diepe V-hals. Nu zul je vast denken ‘yeah right, maar daar moet je dus mega stevige boobies voor hebben’ of ‘dit kan alleen met een kleine cupmaat!’ Nope. Er zit veel verschil in de kwaliteit en pasvorm van bralettes. Het is belangrijk dat je kijkt naar van welke stof de bralette is gemaakt en of de pasvorm bij je borsten past. Daarnaast koop je bij Misous vanaf maart ook bralettes in de maten 65-75 met cupmaat D-F. Dus ook de dames met een D, E of F cup kunnen zeker een bralette scoren!

 

2) Nude

Ja je leest het goed, nude als in huidskleur. Meer kunnen we er simpelweg niet van maken. Bikini’s, tops, bralettes en BH’s, we zagen het afgelopen jaar steeds vaker in deze poeder, nude of talc-kleur op de catwalk verschijnen. Dit betekent niet dat je direct je oude vod van de HEMA weer mag aandoen, laten we het wel een beetje stylish houden. Vinden de heren ook leuk.

Trends 2018 Nude lingerie en badkledingFoto’s via: OWintimates instagram – Nude top HANNA (bij ons in de winkel te koop)

3) A la 50 shades of grey

Oké, nu gaat het wat spannender worden. En hell yeah, dat mag ook wel! Want wij brave Nederlanders kunnen soms wel wat pit in onze lingerie la gebruiken. En dat hoeft niet meteen een heel harnas te zijn, maar een subtiel bandje of net wat meer bloot can be very sexy..

Trends 2018 bandjes

4) Panterprint

You love it or you hate it! Niet iedereen is fan van panterprint, maar het is helemaal hot in de fashionwereld en we zien deze trend ook steeds meer in de lingerie terugkomen. Like it or not. En subtiel detail of een complete BH in panterprint, het kan allemaal! Zo, nu kun je eens een keer écht brullend de slaapkamer binnenkomen..

Panterprint is de trend voor het voorjaar en zomer 2018

5) Velvet

Eigenlijk is het een beetje gek dat deze trend, die zo mega populair is in de kleding, tot op heden nog niet écht is doorgebroken in de lingeriewereld. Maar daar gaat langzaam verandering in komen! Misschien dat velvet het aankomende modeseizoen nog niet zo heel veel te zien is in de lingeriewinkels, maar najaar 2018 zal deze trend een belangrijke rol gaan spelen in de lingeriemode!