Skip to content

Voorjaar- en zomercollectie van het Scandinavische lingeriemerk Femilet

We hebben al heerlijk van de zon kunnen genieten de afgelopen dagen en het is nog maar februari! Als dit een voorproefje is van wat ons te wachten staat deze lente en zomer, nou dan kom maar op! 

En met een nieuw seizoen komt ook een nieuwe collectie. In dit blog zetten we het Scandinavische merk Femilet in de spotlight. Of moeten we deze dagen zeggen ‘in het zonnetje’?! Anyway, geniet van al het moois dat er dit modeseizoen komen gaat van dit merk uit Denemarken. 

 

Wat heeft het Scandinavische lingeriemerk Femilet ons te bieden dit voorjaar

Femilet staat bekend om haar verfijnde stoffen, kleuren en designs. Dit voorjaar komt een van hun best verkochte BH’s uit in de kleur ocean blue. Deze grijsblauwe kleur is een perfecte overgang tussen de donkere vergrijsde kleuren van de winter en het frisse van het voorjaar. Als je niet zo van felle kleuren houdt maar toch een zomerse kleur wil is dit een goede keuze! 

Blog-femilet-voorjaar-collectie-2019

Scandinavisch-lingeriemerk-femilet-Kristen-ocean-blue

Nieuw in de Femilet lingeriecollectie: Blossom

Meet het nieuwe model BH genaamd Blossom in de kleur Peach Melba. Dit model gaat t/m een G-cup. De BH heeft door de memory foam cups een hele goede fit! Hier krijgen we helemaal zin in de zomer van. Well done Femilet!

Femilet-scandinavische-lingerie-trends-voorjaar-zomer

Kanten details mogen ook dit jaar niet ontbreken in de lingeriemode. En hoewel in Scandinavië geldt ‘less is more’, moest er toch een mooi item met kant komen. Femilet heeft daarom deze witte push-up BH met een prachtig kanten rugpand in haar zomercollectie opgenomen. Hoe mooi is deze BH! Enne, ga je binnenkort trouwen? Zou deze BH dan niet prachtig zijn als bruidslingerie voor de huwelijksnacht?  

Femilet-Scandinavische-lingrie-en-ondermode-wit-push-up-bh

Nieuwsgierig geworden hoe dit merk bij jou staat? Kom gerust langs om de nieuwe items te passen! Je kunt ze natuurlijk ook shoppen in onze online lingerieshop